Monthly Archives: May 2011

Download Kongsi (Lu Langsi Lu Mati)…

Katner nak carik download untuk Kongsi ni? Aku nak prebiu dulu baru bli DVD…..puas mencari x jumpa…. Related posts:KL Gangster kutip RM1.5m hari pertama!Latest Movie 2012 : John Carter 2D / 3D … woola in action!!! hahaha.

Share
Posted in Movie | Leave a comment

Selamat Hari Gawai…

Selamat Hari Gawai dan Selamat Bercuti… Related posts:Malam ni nak ‘pengilan’!Puasa…jangan nak escape je….Nurul Syuhada digesa memohon maaf secara terbuka terhadap kenyataannya Bintulu Daif!!!

Share
Posted in Personal | Leave a comment

Duit atas angin…Apa HUKUMNYA?

Disebabkan hal dan perkara ini sentiasa berlaku di syarikat swasta dan kerajaan, saya merasakan amat baik jika artikel ini dibaca dan dihayati kembali oleh pelawat web saya. Khususnya di musim kegawatan ekonomi dan kebanyakan pekerja sedang memikirkan pelabagi kaedah dan … Continue reading

Share
Posted in Agama | 1 Comment

HotFM website kene hacked?

Tengah aku melayari web hotfm kejap tadi….aku terklik broken link…rupa-2nye page tu kene hacked! Adusss….. Related posts:Betul ke iPhone 5 Dibatalkan Kerana Perbezaan Saiz Skrin?Samsung Bayar Saman Apple USD 1 Billion Menggunakan Syiling 5 Sen Sebanyak 30 TrakThe New Iphone … Continue reading

Share
Posted in ICT | Leave a comment

Minyak gear ATF Nissan Matic J ( Matic-J )…masa untuk servis

Beberapa hari aku pusing2 Kuching nak bli Nissan Matic J ni….xde jual….yang berlambak Matic D je…..last2 g Nissan sendiri tanya…..’kami xda jual sikit2…kami jual 1 drum!’ Gila! Sapa nak bli satu drum=20liter! Akhirnya aku jumpa satu workshop ni…kebetulan tauke tu … Continue reading

Share
Posted in Personal | Leave a comment

Tanah Runtuh timpa rumah anak-anak yatim di Hulu Langat

Kalau ditengokkan, betapa dekatnya curam tu dengan rumah….. Struktur tanah lemah – JKR KUALA LUMPUR 23 Mei – Hujan lebat luar biasa selama tiga hari mengakibatkan struktur tanah menjadi lemah hingga membawa kepada berlakunya kejadian tanah runtuh di Rumah Anak-Anak … Continue reading

Share
Posted in Isu Semasa | Leave a comment

Minyak petrol RON95 naik lagi!!!

Harga petrol RON95 akan meningkat sebanyak 5 sen mulai tengah malam ini menjadikan harga baru bahan api itu kepada RM1.90 seliter. Harga sebelum ini adalah pada paras RM1.85. Dalam pada itu harga LPG dan gula akan naik sebanyak 5 sen … Continue reading

Share
Posted in Isu Semasa | Leave a comment

Kemaskini telah tamat…

Kemaskini terhadap skrip telah habis….kini laman kenyalang boleh dilayari sepenuhnya…. Related posts:MLM Penipu? Ditipu? Nak part time income tapi rugi?Tips membeli minyak wangiTanda klac kereta hampir rosak

Share
Posted in Personal | Leave a comment

KLIK GAMBAR DI ATAS (PAUTAN)

Klik pada gambar di atas untuk pautan…   Related posts:Apabila wang (RM) sudah tiada nilai…mari melaburNurul Syuhada digesa memohon maaf secara terbuka terhadap kenyataannya Bintulu Daif!!!Front loading washing machine / Mesin basuh muatan depan ku bergetar kuat

Share
Posted in Personal | 1 Comment