Monthly Archives: April 2012

Laman web down… kita berpindah ke hosting baru!!!

Memandangkan hosting sekarang tidak mampu lagi menampung keperluan kenyalang.net, kita telah berpindah ke server yang baru! Kenyalang.net telah mengalami downtime selamat 2 hari sejak kelmarin….kerana hosting tidak mampu menampung bandwidth kenyalang.net yang mendadak naik…sedangkan dijanjikan unlimited bandwidth!!! Ingat nak support … Continue reading

Share
Posted in ICT | Leave a comment

Kenyalang.net bakal membuka web baru DUNIA WANGIAN!!!

Kenyalang.net akan melancarkan portal terkininya….DUNIA WANGIAN…dah buka pun…hehe. www.kenyalang.net/wangian ataupun ke link gambar sebelah tu….kat atas sekali. Portal ini berupa kedai online…khas menjual minyak wangi pada harga berpatutan… Antara senarai jualan; ABERCROMBIE & FITCH Fierce by Abercrombie & Fitch for … Continue reading

Share
Posted in Personal | 2 Comments

Latest Movie 2012 : John Carter 2D / 3D … woola in action!!! hahaha.

Hari tu sempat layan crita ni…John Carter…best sangat….adventurous…ada la sket manje2  especially Woola tu… Tu dia Woola yang manje….setia mengikut tuannya…. Sama cantik sama padan…hihi Jangan x layan….g panggung…tonton yang original!!! Related posts:Download Kongsi (Lu Langsi Lu Mati)…KL Gangster kutip … Continue reading

Share
Posted in Movie | Leave a comment

Jadual Tangga Gaji Baru SSM 2012… nak kira gaji baru… gaji penjawat awam baru 2012

Aaaa…ni dia calculator pengiraan dari JPA… Masukkan gaji pokok sekarang je…nanti dier calculate kenaikan….klik kat link bawah ni. http://docs.jpa.gov.my/ssm/#pengiraan Kat bawah ni plak jadual tangga gaji baru 2012 untuk penjawat awam Malaysia… *klik kat jadual tu untuk gambar lebih jelas. … Continue reading

Share
Posted in Isu Semasa | 1 Comment