Puasa…jangan nak escape je….

Alhamdulillah….tinggal 8 hari saje lagi nak puasa….semoga segala ibadah kita diterima sepanjang bulan yang berkat ini….

Bercakap tentang puasa….xdapat lari dari tenaga….kalau bercakap tentang tenaga xdapat lari dari tido! Hehe…kurang2kan lah tido tu….isilah ruang masa dengan menimba seberapa banyak ilmu…xkira semasa rehat di pejabat ke…..kan internet dah ada…google je…..tapi jangan pulak google download movie terkini….layan facebook….memang x salah, tapi selangilah dengan ilmu2 yang bermanfaat….hadis2 yang membentuk jiwa dalaman kita…kalau xde bawak Al-Quran, boleh baca online je kat web Pejabat Perdana Menteri http://www.pmo.gov.my.

Haha…jangan sampai tido cenggini…

 

Related posts:

Share
This entry was posted in Personal. Bookmark the permalink.
You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App ID, otherwise your plugin won't work correctly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>